10e Locatie Bar Bistro Duco opent 16 februari in Helmond

HELMOND – Fletcher Hotels kondigt met trots de opening van alweer het 10e restaurant van Bar Bistro DuCo aan. Op vrijdag 16 februari a.s. opent Bar Bistro DuCo Helmond, onderdeel van Fletcher Wellness-Hotel Helmond, feestelijk haar deuren. Het team is druk bezig met de laatste voorbereidingen. Het voormalig restaurant is volledig verbouwd en is voorzien van een moderne luxe inrichting, met uiteraard de Josper Houtskooloven waar het restaurantconcept om bekend staat. Het nieuwe Bar Bistro DuCo is een verrijking voor Helmond. De chef-kok en zijn keukenteam staan al te popelen om de eerste gasten te mogen ontvangen met bubbels.

Nieuwe stijl
Het voormalig restaurant ‘Grill Factory op Suyt’ heeft plaats gemaakt voor een totaal nieuw restaurantconcept waarbij ‘grill’ opnieuw basis geeft aan de gerechten. “De laatste nieuwe meubels worden naar binnen gedragen, een laatste likje verf aangebracht en de puntjes worden op de i gezet met mooie decoratie. Er is de afgelopen weken hard gewerkt om het splinternieuwe, sfeervolle restaurant klaar te maken voor de feestelijke opening aankomende vrijdag. En wat zijn we daar als team trots op!” vertelt Corné van der Kant – Hotel Manager Fletcher Wellness-Hotel Helmond.
“De nieuwe menukaart hebben we al iets eerder in laten gaan om ons keukenteam en de gasten alvast te laten wennen aan het nieuwe concept. En met succes, gezien de vele enthousiaste reacties.” Tijdens deze grand opening a.s. vrijdag zullen de gasten hun entree maken onder de ballonnenboog door en ontvangen worden met een glas Fletcher’s Bubbels om vervolgens in de watten te worden gelegd met de gerechten uit de Josper houtskooloven. Met de komst van Bar Bistro DuCo is het voormalige restaurant onherkenbaar geworden en een nieuwe culinaire hotspot voor de stad Helmond.

Uitzonderlijke smaken
Bar Bistro DuCo is dé plek voor de smakelijkste vleesgerechten, maar ook voor de visliefhebbers en vegetarische eter is er voldoende keus uit het aanbod op de menukaart. Uniek aan Bar Bistro DuCo is dat de gerechten worden bereid door middel van de exclusieve Josper houtskooloven, een elegante combinatie van grill en oven. Dit geeft alle gerechten een intense smaakbeleving. “We waren een beetje uit het jasje gegroeid met ons oude restaurant, daarom is het echt fijn dat we nu het DuCo concept in Helmond kunnen uitdragen als onderdeel van onze uitbreiding en vernieuwing.” vult Corné van der Kant nog aan.
Bar Bistro DuCo is de is laatste jaren uitgegroeid tot een concept met inmiddels 10 restaurants door Nederland, met zelfs een eigen wijn. Naast Helmond is Bar Bistro DuCo onder andere te vinden in Callantsoog, Oss, Leeuwarden en Middelburg, en is er een nieuwe locatie in aanbouw in Vierhouten.

Alles onder een dak
Fletcher Wellness-Hotel Helmond is in de afgelopen jaren flink gegroeid en wordt steeds meer verreikt met het aanbod aan faciliteiten voor het hele gezin. Zo beschikt het hotel over een bowlingcentrum met 10 banen en een groot BLUE Wellnessresort Helmond met ruim 20 unieke sauna- en wellnessfaciliteiten. Tevens zijn er recent 33 nieuwe hotelkamers bijgekomen en organiseren ze regelmatig feestelijke Fletcher Events in één van de 5 multifunctionele zalen. Ook is er goed nieuws voor de sportievelingen onder ons, per 1 maart zal de gloednieuwe fitnessruimte van maar liefst 400m2 geopend worden! Gevuld met veel apparatuur en het nieuwste fitness concept ‘My Circle’. Kortom een veelzijdige locatie, die een bezoek meer dan waard is.

https://www.wellnesshotelhelmond.nl/nl/

Vergelijkbare berichten