Bewust jezelf in 2024

๐–๐ข๐ฅ ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐ข๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ’ ๐š๐š๐ง ๐ก๐ž๐ญ ๐ฌ๐ญ๐ฎ๐ฎ๐ซ ๐ณ๐ข๐ญ๐ญ๐ž๐ง ๐ž๐ง ๐๐ž ๐ซ๐ž๐ ๐ข๐ž ๐ง๐ž๐ฆ๐ž๐ง ๐ข๐ง ๐ฃ๐ž ๐ฐ๐ž๐ซ๐ค ๐ž๐ง ๐ฉ๐ž๐ซ๐ฌ๐จ๐จ๐ง๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค๐ž ๐จ๐ง๐ญ๐ฐ๐ข๐ค๐ค๐ž๐ฅ๐ข๐ง๐ ? ๐Œ๐ž๐ž๐ซ ๐ฐ๐ž๐ญ๐ž๐ง ๐จ๐ฏ๐ž๐ซ ๐ฉ๐ž๐ซ๐ฌ๐จ๐จ๐ง๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค ๐ž๐Ÿ๐Ÿ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ฏ๐ข๐ญ๐ž๐ข๐ญ, ๐ž๐ง s๐ญ๐จ๐ฉ๐ฉ๐ž๐ง ๐ฏ๐š๐ง๐ฎ๐ข๐ญ ๐š๐ง๐ ๐ฌ๐ญ ๐ž๐ง ๐›๐ž๐ฅ๐ž๐ฆ๐ฆ๐ž๐ซ๐ข๐ง๐ ๐ž๐ง ๐ญ๐ž ๐ก๐š๐ง๐๐ž๐ฅ๐ž๐ง?

โœ…Dan is deze training voor jou!

๐‘๐ž๐ฌ๐ฎ๐ฅ๐ญ๐š๐ญ๐ž๐ง

๐ŸซถJe maakt keuzes vanuit je waarden.
๐Ÿ‘Œ๐ŸฝJe kent je kwaliteiten en kan ze bewust gaan inzetten.
๐Ÿ™ŒJe weet waar gedrag vandaan komt en hoe je kunt kiezen voor gedrag dat ondersteunt wie jij bent.
๐Ÿ—ฃJe durft feedback te geven en ervaart dat feedback ontvangen fijn is.
โŒJe gaat voor je grenzen staan en leert dat assertief zijn okรฉ is.

๐™‘๐™ค๐™ค๐™ง โ‚ฌ97 ๐™—๐™ž๐™š๐™™ ๐™ž๐™  ๐™š๐™š๐™ฃ ๐™˜๐™ค๐™ข๐™ฅ๐™ก๐™š๐™ฉ๐™š ๐™™๐™–๐™œ ๐™–๐™–๐™ฃ ๐™ฉ๐™ง๐™–๐™ž๐™ฃ๐™ž๐™ฃ๐™œ ๐™ž๐™ฃ๐™˜๐™ก๐™ช๐™จ๐™ž๐™š๐™› ๐™ก๐™ช๐™ฃ๐™˜๐™, ๐™ก๐™š๐™ ๐™ ๐™š๐™ง๐™จ ๐™š๐™ฃ ๐™™๐™ง๐™ž๐™ฃ๐™ ๐™š๐™ฃ.

Deze dag helpt je om assertiever te worden en voor je grenzen te gaan staan. Om vanuit je waarden en kwaliteiten bewuste keuzes te gaan maken. Je leert waar gedrag vandaan komt, van jezelf en anderen รฉn hoe je helpend gedrag kunt kiezen. Wat gaat bijdragen aan onderling begrip en harmonie zonder jezelf tekort te doen. We gaan ook aan de slag met feedback geven en ontvangen. Zodat je niet meer bang bent om feedback te geven of te krijgen.

๐•๐จ๐จ๐ซ ๐ฐ๐ข๐ž ๐ข๐ฌ ๐๐ž๐ณ๐ž ๐ญ๐ซ๐š๐ข๐ง๐ข๐ง๐ ?

โžจVoor jou, als jij je wilt ontwikkelen, maar de middelen zelf niet hebt om een gangbare training te betalen en/ of als de organisatie waar je werkt niet in ontwikkeling investeert.

โžจVoor jou, als je 2024 goed wil starten รฉn zelf wil kiezen wat te doen, hoe dat te doen. Vol zelfvertrouwen in plaats van angst.
Waarom deze exclusieve prijs?

Het is mijn passie om mensen te ondersteunen en begeleiden bij hun ontwikkeling. Ik doe dit dagelijks voor leidinggevenden bij bedrijven, of op inschrijving voor werknemers die middels STAP of een investering van de organisatie waar ze werken de kans krijgen zich te ontwikkelen.

Hierdoor โ€“ en door de gesprekken die ik met mensen uit mijn omgeving voer โ€“ zie ik ook dat niet iedereen de mogelijkheid heeft of de kans krijgt, om deze investering van vaak minimaal โ‚ฌ1000 in zichzelf te doen. Alles wordt duurder en daardoor is de kans om een training te volgen steeds kleiner, of schuif je het voor je uit.

๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ๐™„๐™  ๐™—๐™š๐™ฃ ๐™ซ๐™–๐™ฃ ๐™ข๐™š๐™ฃ๐™ž๐™ฃ๐™œ ๐™™๐™–๐™ฉ ๐™ž๐™š๐™™๐™š๐™ง๐™š๐™š๐™ฃ ๐™ฃ๐™ช ๐™–๐™ก ๐™™๐™š๐™ฏ๐™š ๐™ ๐™–๐™ฃ๐™จ ๐™ฏ๐™ค๐™ช ๐™ข๐™ค๐™š๐™ฉ๐™š๐™ฃ ๐™ ๐™ง๐™ž๐™Ÿ๐™œ๐™š๐™ฃ!
Daarom een hele waardevolle dag training voor deze exclusieve prijs.

๐‡๐จ๐ž ๐ณ๐ข๐ž๐ญ ๐๐ž ๐๐š๐  ๐ž๐ซ๐ฎ๐ข๐ญ?

Inloop is vanaf 9.00 uur en we starten om 9.30 uur. Het is een interactieve dag. Ter voorbereiding krijg je een aantal vragen toegestuurd, we gaan met elkaar in gesprek, ik geef meer inzicht in de onderwerpen middels theorie en verschillende werkvormen. Om 17.00 uur sluiten we af.

๐ƒ๐ž ๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐ฐ๐ž๐ซ๐ฉ๐ž๐ง ๐๐ข๐ž ๐š๐š๐ง ๐›๐จ๐ ๐ค๐จ๐ฆ๐ž๐ง:

โ€ป Wat is persoonlijke effectiviteit?
โ€ป Wat zijn je kernwaarden en hoe belangrijk zijn die eigenlijk?
โ€ป Kernkwaliteiten, hoe zet je ze in?
โ€ป Waar komt gedrag vandaan en wat is natuurlijk gedrag?
โ€ป Belemmeringen, hoe word je daardoor beรฏnvloedt?
โ€ป Hoe word je assertiever?
โ€ป Feedback geven en ontvangen, zonder angst.

โœ…De prijs van โ‚ฌ97 is inclusief drinken, lunch en lekkers.

๐Ÿ—“20 december van 9.00 tot 17.00 uur
๐Ÿ“Cacaofabriek Helmond, op loopafstand van Helmond Centraal Station
๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™€๏ธIn een veilige groep van maximaal 14 personen

Zie ik jou 20 december, of ken je iemand die dit niet wil missen?
Reserveer je kaartje snel op onderstaande site, er zijn nog plekken beschikbaar!

Meer: www.sandraraaijmakers.com/training-persoonlijke-effectiviteit/

Vergelijkbare berichten