Bourgondisch genieten in het Land van de Peel

Er kan weer GepeelSneukeld worden!

De hersf/winter editie van het PeelPeuzelen is na drie jaar afwezigheid weer terug! Op een leuke en toegankelijke manier ontdek je de regio en vele eetgelegenheden in het Land van de Peel. Nieuw dit jaar zijn 20 exclusieve fiets- en wandelroutes over knooppunten voor de PeelSneukelaars. De PeelSneukelboekjes zijn vanaf nu verkrijgbaar voor €17,50 bij de lokale VVV’s en toeristenbureaus in de Peel. Het boekje is geldig t/m 31 maart 2024.

Bourgondisch genieten
In het PeelSneukelboekje zitten 8 Sneukeltjes (bonnen) die kunnen worden ingeleverd bij de deelnemende horecabedrijven. Voor elk bonnetje wordt een lekker gerechtje geserveerd, waarbij je ter plekke slechts nog een drankje hoeft te betalen. Zo kun je voordelig allerlei heerlijke hapjes proeven op maar liefst 34 locaties in Helmond, Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Laarbeek en Someren. Elk seizoen variëren de PeelSneukels van bijv. een mini burger en warme wafel tot een pasteitje met ragout en heerlijke soepen met brood. Er is voor ieder wat wils.

Sportief erop uit
Kies één van de 20 fiets- en wandelroutes uit het PeelSneukelboekje en stap op de fiets of trek je wandelschoenen aan. Onderweg geniet je van een heerlijk hapje bij een van de PeelSneukellocaties.

PeelSneukelen in het Land van de Peel
PeelSneukelen 2023-2024 betreft een samenwerking tussen de regionale organisatie Land van de Peel en de lokale toeristenbureaus. Het PeelSneukelboekje is verkrijgbaar bij de VVV-winkels in Helmond, Asten, Deurne en Gemert-Bakel, bij het Toeristische Informatiepunt Someren en bij de volgende gastvrije ambassadeurs van Toeristisch Laarbeek; Goedemorgen Media, Knus Bij Marie en Bavaria Brouwerij Café.

Meer informatie: www.peelsneukelen.nl

Vergelijkbare berichten