De Weef mooi wooncomplex in het Geukerspark

Het Burgemeester Geukerspark had nauwelijks gestalte gekregen of er werd al weer gestart met nieuwe grond werkzaamheden. Dit keer ging het niet om aanplantingen, maar van graafwerkzaamheden, voor nieuw infrastructuur die naam De Weef heeft gekregen. Het is nu het voorjaar van 2021, als er gestart wordt met de verwezenlijking van een drietal appartementen complexen in een bijzondere stijl, in het Burgemeester Geukerspark.

De Weef

Wonen in De Weef moet straks puur genieten gaan worden. Het wordt een uniek bouwproject, dat gaat bestaan uit drie appartementengebouwen met in totaal 67 royale koopappartementen, verdeeld over drie iconische gebouwen. Het wordt bovendien op een prominente plek in Helmond neergezet. Ook is er een diversiteit in de uitvoering van de appartementen. Het zal worden omringd door het groen en de bloemenpracht van het Burgemeester Geukerspark. Zijdelings hoorde men de opmerking van, waarom gaan ze dit mooi aangelegde park, alweer voor een groot deel overhoop halen. De tijd zou het moeten gaan leren, maar de bedoeling van de scheppers van dit enorme project, is toch dat complete project als het klaar is, wordt omringd door een grote bloemen tuin.

Het project staat er.

Na twee jaar van hard werken, staat er een uniek project van drie appartementen complexen. Een groot deel van de bewoners heeft inmiddels de sleutel van hun nieuwe appartement gekregen en zijn druk bezig met het woonklaar te maken. Bijgaande foto’s geven een beeld van het eindresultaat van de bouwwerken, die er toch erg fraai bij staan. Er is vanuit de appartementen een mooi uitzicht op het Burgemeester Geukerspark, met de Aa die er voorbij stroomt en een mooie grote bloementuin.

Tekst en foto’s, Henk van Dijk

Vergelijkbare berichten