Dier van de Week: Macchiato

Wat bepaalt nou of iets een schoothondje is? Klein, knuffelig, ligt graag op schoot? Macchiato (6) voldoet bijna aan alle criteria. Knuffelen vindt hij heerlijk: hij gaat er zelfs voor liggen zodat er geen plekje overgeslagen wordt. Hij vergeet alleen dat hij geen hondje van 3 kilo is.
Macchiato is namelijk een mooie, grote Labrador Retriever, met alle kenmerkende eigenschappen.

Hij is enthousiast, vriendelijk en een tikje lomp. Hoewel hij sterk is, laat hij zich gemakkelijk uitlaten. Gelukkig maar, want hij wandelt graag. Macchiato is gewend aan andere honden en reageert meestal enthousiast op ze.
Zo’n grote jongen is natuurlijk niet geschikt voor een appartement. En met al z’n enthousiasme knikkert hij kleine kinderen waarschijnlijk omver. Katten worden begrijpelijkerwijs ook niet echt vrolijk van hem.
Macchiato is goed bij stem. Hij is waaks en kan hard blaffen. Of hij goed alleen kan zijn, is nog de vraag. In het asiel zingt hij regelmatig een smartlap als hij alleen is.
Kom een keer kennismaken! Macchiato wacht kwispelend op u! Meer hierover: https://dierenambulancehelmond.nl/

Dierenambulance Helmond e.o.

Dierenambulance en Dierenasiel Helmond eo is een erkend Dierenlot Beneficiant.

Onze dierenambulance is ruim 30 jaar begrip in Helmond en ruime omgeving. Elke dag weer worden veel gevonden en gewonde dieren door onze medewerkers opgehaald of door een vinder naar onze locatie gebracht. Veel van die dieren zijn door hun eigenaren afgedankt, verwaarloosd, weggedaan of zelfs letterlijk als oud vuil weggegooid of uit de auto gezet. MEER LEZEN

Vergelijkbare berichten