Dier van de Week: Stor en Freddo

Wist u dat tweelingen gewild zijn bij synchroonzwemmen? Wel mooi, die (bijna) identieke gezichten bij die identieke bewegingen. Stor en Freddo (anderhalf jaar) zouden geschikte deelnemers zijn. Nou ja, niet bij zwemmen, want het blijven natuurlijk katten, maar ze zijn meesterlijk in simultane bewegingen. Laatst vloog een verdwaalde ekster een rondje door de kattenhal, tot groot vermaak van alle katten. Maar de synchrone hoofdbewegingen van Stor en Freddo waren een gouden medaille waard. De ekster vloog trouwens ongeschonden weer naar buiten.

Ze hebben langere tijd buiten geleefd, deze broertjes, maar zijn gewend aan mensen. Op de foto ziet u hoeveel ze op elkaar lijken. Eerst was Freddo magerder dan Stor, maar een langer verblijf in het asiel zorgde voor extra pondjes, dus dat verschil is verdwenen. Stor is wel wat actiever bij het spelen, Freddo wat aanhankelijker.

Ze willen graag weer naar buiten, lekker loeren en sluipen. De Olympische Spelen van komende zomer kijken ze graag vanaf uw bank. Vooral synchroon zwemmen!

Vergelijkbare berichten