Dier van de week: Yuki

Dier van de Week: Yuki

In Amerika is er ooit een klok uitgebracht van Fritz the Cat, met een zwiepende staart als pendule. Vervang zwarte Fritz door cyper Yuki en je ziet haar meteen in een kenmerkende pose.

Ze zwiept wat af, die Yuki (1). Veel dingen brengen haar van haar à propos. Gezien haar geschiedenis is dat niet zo vreemd. Ze is in een draagmand in een park gedumpt. Ze moet kittens hebben gehad, want ze produceerde nog moedermelk. Yuki was een bange, boze bibberpoes, die de eerste tijd mepte. Geef haar eens ongelijk!

Nu ze wat langer bij ons is, begroet ze ons door op schoot te springen. Aan haar zwiepende staart zie je dat ze dat spannend vindt, maar ze laat zich aaien. Als ze speelt, komt ze los. Kijk maar eens naar het filmpje op onze website, zo leuk!

Licht ontvlambaar van nature of getraumatiseerd, Yuki is een interessante poes voor een ervaren, rustig baasje. Honden, katten en kinderen zijn te spannend. Veel liefde is een must.

U kunt kittens ,  katten en honden alleen op afspraak bezoeken in ons asiel aan Grasbeemd 17 te Helmond. Dit kan van maandag t / m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en op zon- en feestdagen zijn wij gesloten. Onze ambulancedienst is gewoon (24 uur ) bereikbaar. /https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/yuki-2302008/

Vergelijkbare berichten