Jaarlijkse Halloweentocht in Helmond-Centrum

Op vrijdag 27 oktober organiseren we weer de jaarlijkse Halloweentocht in het centrum. Wie heeft Helmond vervloekt? Het is volop herfst, de avonden worden steeds donkerder. En dat betekent: bijna tijd om samen leuk te griezelen. Kinderen lopen een route door het centrum en vinden verborgen letters en codes in winkeletalages De kinderspeurtocht is leuk voor kinderen vanaf 6 tot en met 12 jaar. De Halloweenroute start tussen 18.00-19.00 uur, op het Piet Blomplein achter de bibliotheek .

Het is volop herfst, de avonden worden steeds donkerder. En dat betekent: bijna tijd om samen leuk te griezelen. Kinderen lopen een route door het centrum en vinden verborgen letters en codes in winkeletalages.

Wie heeft Helmond vervloekt?
Wat er deze avond gebeurd is… dat weet nog niemand. Maar dat er een vloek over Helmond is uitgesproken, staat zeker weten vast. In het centrum lopen allerlei rare personages rond. Verre van normaal zijn ze te noemen en sommigen komen zelfs uit het verre verleden van Helmond. Ze spreken over een betovering, over een vloek en zijn bang dat deze voor eeuwig gaat duren. Wie dit allemaal gedaan heeft? Zou het de waarzegster zijn, Dracula, de kasteelheer, de marktvrouw, de groep geheimzinnige mensen of is het toch de professor? Niemand weet het en ze wijzen allemaal naar elkaar. Alleen kinderen kunnen dit mysterie oplossen!

Doe mee en ontfutsel de ontbrekende letters. Tijdens de route kom je in de Elzas Passage een duistere spookkamer tegen waar je ook een letter kan vinden om de code te kraken. Kraak de code, spreek de spreuk uit en… deze rare personen zullen weer net zo snel vertrekken als ze gekomen zijn.

Deze Halloweentocht wordt mogelijk gemaakt door de ondernemers uit Helmond Centrum, Elzas Passage, Kuculemu en Kasteel Helmond.

Halloween speurtocht voor kinderen 6-12 jaar | 27 oktober 2023 starten tussen 18:00 – 19:00 uur op het Piet Blomplein achter de bibliotheek | Route eindigt bij het kasteel Helmond | Deelname gratis

Vergelijkbare berichten