Kledingmarkt voor Helmonders met een laag inkomen

Helmonders met een kleine portemonnee kunnen van 13 tot en met 17 november gratis kleding uitzoeken bij de kledingmarkt in Wijkhuis De Fonkel, Prins Karelstraat 123.
Dit geldt voor inwoners met een gemeentelijke inkomensverklaring en per brief zijn uitgenodigd. De kledingmarkt wordt ieder halfjaar georganiseerd door Stichting Kringloopwinkel Helmond en gemeente Helmond.

Tijdens de kledingmarkt is er iedere dag nieuwe voorraad te vinden. Ook zijn er knuffels, boeken en spellen uit te zoeken. Om de kledingmarkt te kunnen bezoeken hebben inwoners een uitnodiging nodig. Helmonders die geen uitnodiging hebben ontvangen, maar wel een inkomensverklaring hebben, krijgen op vertoon van de inkomensverklaring ook toegang tot de kledingmarkt. De markt is tijdens deze dagen open van 09.00 – 12.00 uur en van 13.00 – 16.30 uur. Op de uitnodiging staat de datum en tijd vermeld.

Inkomensverklaring aanvragen
Heeft u een laag inkomen, maar nog geen inkomensverklaring? Vraag het aan via www.helmond.nl/inkomensverklaring. Hulp nodig bij het invullen van het aanvraagformulier? Maak dan een afspraak met de Formulierenbrigade van de LEV Helmond. Zij zijn telefonisch bereikbaar op (0492) 59 89 89 of per mail via fbhelmond@levgroep.nl.

Tekst en Foto’s, Gemeente Helmond

Vergelijkbare berichten