nieuw kleinschalige kinderfestival Kleur-rijk

Op zondag 3 september staat het centrum van 12.00-17.00 uur in het teken van het nieuwe kleinschalige kinderfestival Kleur-rijk. Kinderen, tot 12 jaar, kunnen in een kleurrijke wereld naar hartenlust dansen, zingen, springen en hun talenten laten zien op het Talentenpodium.

Talenten Arena: Jong en lokaal talent

Kan jij heel lang op je hoofd staan, de beste moppen tappen, mooi zingen, gitaar spelen, de bal hooghouden of iets anders doen waar je heel blij van wordt? Ieder kind heeft wel een talent. Het maakt niet uit welk talent, iedereen verdient gelijke kansen. Bij Kleur-rijk besteden we daar aandacht aan.

Professor Damir

Maak kennis met de gekke professor Damir in zijn eigen laboratorium. Met een loep kunnen kinderen op ontdekking en via een echte microscoop de kleurrijke NANO-wereld bekijken.

Dansen, muziek maken en zingen

Muzikale talentjes kunnen op deze dag hun hart ophalen. Er zijn djembé workshops, zanglessen van Pabo-Junior, en met dansschool Hoomrun Dance Studios kan er gesleuteld worden aan dansmoves op muziek van onder andere Bizzey, Boef en Kraantje Pappie.

Unicornprinsessen

De prinsessen toveren – naast een glimlach – gezichtsglitters op kindersnoetjes. Deze gekke unicornprinsessen, mooie elfjes, vrolijke zeemeerminnen en lieve engeltjes nemen iedereen mee in hun kleurenrijk. Samen dansen en zingen en een magische foto maken: je kijkt je ogen uit!

Fotobooth
Een gegarandeerd succes is de photobooth. Gekke bekken trekken met vriendjes of vriendinnetjes of op een kleurrijke foto samen met ouders; dat kan in het fotohokje! De foto’s worden direct afgedrukt en kunnen meteen meegenomen worden. Een superleuke herinnering voor later.

Een natje en een droogje

Moe van al het zingen, springen en dansen? Neem dan een lekker verkoelend drankje op het ranjaterras en rijg meteen een gezond fruitspiesje of proef lekkere hapjes bij een van de kraampjes.

Kortom, dit is een dag die je niet wil missen! Kom om 12 uur naar de opening op de Markt en maak de hele middag heel veel plezier! Plof neer in een van de kleurige rugzakken en laat je verrassen door de diversiteit aan jong talent. Aanmelden kan via kleurrijkhelmond@gmail.com

Vergelijkbare berichten