Scouting Stiphout Organiseren een gratis ‘halloween’ spooktocht voor jong en oud

Ken je de verhalen dat het weleens spookt rond de oude toren? Dat er geesten dwalen over de akkers en het oude kerkhof? Dat kan natuurlijk ook niet anders dan in oktober, als het Halloween is én ook nog eens vrijdag de 13e… Durf jij het donkere pad te betreden om dit mee te maken?

Daarom organiseert Scouting Jan Baloys Stiphout op vrijdag de 13e (13 oktober 2023) een griezelige Halloween spooktocht voor jong én oud!
We verdelen de avond in twee delen; van 19.00-20.30 is de spooktocht gericht op alle kinderen van de basisscholen (4-12 jaar) en daarna tussen 20.30-22.00 stijgt de spanning verder en dagen we alle tieners en volwassenen uit om het donkere bos te trotseren..
De tocht kan gelopen worden in groepjes, dus kom gezellig samen met je vriendjes, klasgenootjes, voetbalteam, familie, opa en oma, buren etc etc. Papa en mama (of andere begeleiders) mogen natuurlijk ook mee! Meedoen is volledig gratis, dus hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Het start- en eindpunt voor de activiteit is bij de Oude Toren, waar na de spannende griezelige Halloween spooktocht nog eens rustig nagepraat kan worden bij het kampvuur onder het genot van wat lekkers.

Inschrijven is gratis en kan via de QR-code op de poster of via www.janbaloys.nl. Vergeten in te schrijven? Geen probleem, loop gewoon binnen en meld je bij de inschrijvingen. Probeer zo veel mogelijk lopend of met de fiets te komen, het aantal parkeerplaatsen is namelijk beperkt.

Kortom:
Datum: vrijdag 13 oktober 2023
Tijd: 19.00-20.30 (4-12 jaar), 20.30-22.00 (12+)
Locatie: De Oude Toren
Kosten: gratis
Aanmelden via QR-code of www.janbaloys.nl

Vergelijkbare berichten