Vrijwilligerspenning voor mevrouw Terbeek – van de Weijer

Op zaterdagmiddag 30 september heeft mevrouw F.M. Terbeek – van de Weijer (Francien) uit handen van burgemeester Blanksma de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond mogen ontvangen.

Blijk van waardering

Zij ontving deze vrijwilligers penning tijdens de viering van het 50-jarig jubileum van de Helmondse Schietsport Vereniging. De uitreiking was een blijk van grote waardering, voor haar niet aflatende inzet gedurende ruim 25 jaar, voor zowel H.S.V. “de Helm” als de Stichting Exploitatie Schietsportcentrum “de Helm”.

Vrijwilligster

Al vanaf 1995 is mevrouw Terbeek actief als vrijwilligster voor de vereniging. Mevrouw Terbeek is zowel tijdens werkdagen als in de avonduren en weekenden de verantwoordelijke voor het beheer van de kantine en de verzorging van de catering. Zij verzorgt daarbij de inkoop, maar is ook tevens het aanspreekpunt voor de vrijwilligers. Bovendien zorgt ze er ook voor dat de keuken, kantine en het sanitair wekelijks grondig schoongemaakt worden.

Ze wordt omschreven als een van de belangrijkste drijvende krachten achter de vereniging en de stichting. Ze is door de jaren heen, altijd een vaste waarde gebleven, voor de vele gebruikers van de schietbaan.

Tekst en Foto’s, Henk van Dijk

Vergelijkbare berichten