Wervingsactie voor binnenhalen van nieuwe zangers leden bij Mannenkoor Lambardi geslaagd

Het Lambardi Mannenkoor probeert jaarlijks het leden aantal, op peil te houden. Hiervoor organiseert men een workshop, voor kandidaat leden in het Theo Driessen instituut. Hierbij betrekt men meestal dan ook een prominent persoon uit de zangwereld. Op zaterdag 2 maart, gaat het mannenkoor Lambardi met de bekende Nederlandse bariton Raoul Steffani de “Workshop durf te zingen” organiseren.

Miniconcerten op de Markt

Afwijkend van het standaard workshop recept, heeft men dit jaar er voor gekozen om op zaterdag een week vooraf, met het koor een aantal miniconcerten te geven. Hiervoor heeft men de zaterdagmarkt gekozen, omdat hier dan al veel publiek aanwezig is. Het werden drie miniconcerten, waarvoor het aanwezige publiek veel aandacht en respect toonde. Het doel was, om bij de mannen in het bijzonder de aandacht te trekken, om zich aan te melden voor de workshop. Dat deze actie is geslaagd, mag blijken uit de lijst namen van mannen die op zaterdag 2 maart naar de workshop komen. Hier kunnen zij zien en zelf meemaken, wat het Lambardi Mannenkoor is en wat zij zingen. (live video verslag)

Nog niet iedereen bereikt

Nu is men er bij Lambardi wel van overtuigd dat er zeker nog wel mannen zijn, die deze miniconcerten niet hebben gehoord en misschien toch wel geïnteresseerd kunnen zijn, om in dit gerenommeerd en enige Helmonds mannenkoor koor te willen komen zingen. Zij kunnen op de site  www.mannenkoorlambardi.nl   meer vinden over het koor, hun activiteiten, het repertoire en natuurlijk ook over de inhoud en aanmelding voor deze zaterdag 2 maart.

De start van de dag

Deze dag begint om 10 uur in het Theo Driessen instituut  aan de Willem Prinsenstraat en wordt rond de klok van 16 uur afgesloten. Voor koffie en thee wordt gezorgd en ook een lunch is in begrepen. De deelname is natuurlijk geheel gratis en vrijblijvend. Na afloop heb je voor jezelf een idee, of dit iets voor je is. Het koor wil u graag op  2 maart in het Theo Driessen instituut ontmoeten.

Tekst en Foto’s, Henk van Dijk

Vergelijkbare berichten