Dier van de Week: Corda

Corda (3) is gevonden op een vakantiepark, gesteriliseerd en gesocialiseerd. De reden voor haar vondelingschap was al snel duidelijk.  De dame bleek namelijk een blaasontsteking te hebben en kleine plasjes in huis zijn voor sommigen een reden om katlief uit huis te zetten. En dat terwijl een antibioticakuur en smakelijke Urinary-brokjes de blaasontsteking snel verholpen hebben.

Corda was eerst behoorlijk over de flos en dat is natuurlijk niet gek als je pijn hebt. Nu is ze aardig bijgedraaid, maar heeft wel wat diva-allures. Op schoot zitten? Zeker, als zíj dat wil. Aaien? Ja hoor, maar niet te hard of te lang. Spelen? Als je met iets héél leuks op de proppen komt, liefst iets waarbij ook wat lekkers te scoren valt. Bevalt het Madame Corda niet, dan deelt ze soms een tik uit. Ze is er eentje met een handleiding. Kleine kinderen met grijpgrage handjes lust ze waarschijnlijk rauw, eventueel geserveerd met een plukje peterselie.

Deze wispelturige dame is het best op haar plek bij mensen die ervaren kattenlezers zijn en haar handleiding kunnen volgen.

Vergelijkbare berichten