Geslaagde ”Workshop durf te zingen”  van mannenkoor Lambardi met bariton Raoul Steffani

De workshop is een groot succes geworden, door het aantal personen die als gastzanger, op deze dag aanwezig waren.  Een aantal van hen, tien in totaal, heeft na de workshop direct al aan gegeven verder door te willen gaan. Zij vonden sfeer binnen het koor, die zij ervaren hadden op deze dag, heel fijn. Bovendien beviel het hun, om te zingen binnen de groep, ook heel goed. Lambardi is heel blij met deze nieuwe aanwinst. Er wordt nu een pop-up koor gevormd, waarmee zij tezamen worden opgenomen in het grote koor.

Dag afsluiting

De workshopdag werd afgesloten, door een miniconcert van de gastzangers met het hele koor, dat hiervoor naar het Theo Driessen instituut was gekomen. Het waren een vijftal muzieknummers die hiervoor waren uitgekozen. Hiermee kon de groep gastzangers, ervaren hoe het was om in een koor van zo’n 90 zangers, op te treden.

Dank aan

Tot slot kwam, aan het einde van deze mooie zang dag, voorzitter Meint Veninga aan het woord. Hij dankte in het bijzonder Raoul Steffani voor zijn inbreng, met de zang begeleiding van de gastzangers. Ook de gastzangers kregen een dankwoord voor hun inbreng en voorzitter Meint Veninga, sprak de hoop uit dat hij ze weer in de komende weken zou mogen begroeten, bij de repetitie van het pop-up-koor.

Tekst en foto’s, Henk van Dijk

Vergelijkbare berichten