Voorstelling DANSTIJD “Zo Goed als Kwaad”

Op zondag 16 juni zullen alle 175 leerlingen van DANSTIJD Helmond hun danstalent laten zien tijdens de eindproductie “Zo Goed als Kwaad”. Deze voorstelling is te zien in Cultuurcentrum Deurne, Martinetplein 1 in Deurne om 13.00 en 16.15 uur.
VOORSTELLING
In deze productie wordt u meegenomen op een magische reis van hartsvriendinnen Sophie en Aggie. Ze leiden een rustig bestaan in het dorp waar ze opgroeien, tot op een dag hun leven een onverwachte wending neemt. Ze worden toegelaten op een magische school, dit lijkt een droom die uitkomt, Sophie heeft altijd al prinses willen worden en Aggie is graag bezig met zwarte magie. Maar deze droom wordt verstoord wanneer de meiden per ongeluk worden verwisseld en op de verkeerde school belanden. Hoe dit avontuur zich verder ontvouwt zie je in de eindproductie van DANSTIJD: “Zo Goed als Kwaad”. Geïnspireerd op de Netflix Original, The School for Good and Evil.
De choreografie van “Zo Goed als Kwaad” is in handen van Eefje Daum – den Hertog, Megan Boon, Maud de Kroon, Dirkje van der Linden, Mirthe Dortmans, Kai Tholen en Floor Thijssen.
DANSTIJD
Bij DANSTIJD dansen leerlingen vanaf 2,5 jaar onder leiding van Eefje Daum-den Hertog. Door kinderen en volwassenen wordt er gedanst in een diversiteit aan stijlen waarbij techniek en plezier samen komen. De lessen worden gegeven door professionele docenten in Klassiek ballet, Spitzen, Pré ballet, Moderne dans, Jazz dans, Hip Hop, Commercial, Showdans, Danskriebels en Dansfriemels.
KAARTEN EN INFORMATIE
Meer informatie over DANSTIJD is te vinden op www.danstijd.nl . De laatste kaarten en praktische informatie over de voorstelling staan op www.ccdeurne.nl .

Vergelijkbare berichten