Kinderfestival Kleurrijk in Helmond-Centrum

Op zondag 30 juni staat het centrum van 12.00-17.00 uur in het teken van de tweede editie van het kinderfestival Kleur-rijk. Kinderen, tot 12 jaar, kunnen in een kleurrijke wereld naar hartenlust spelen, dansen, zingen, springen en kennis maken met overheerlijke multiculturele hapjes en drankjes.

Spelen, dansen, muziek maken en zingen

Muzikale en creatieve talentjes kunnen op deze dag hun hart ophalen. Er zijn djembé workshops, kan je je naar hartenlust creatief uitleven op knutsel- en kliederterras of maak je de mooiste stoepkrijt tekening met kans op een mooie prijs. Natuurlijk kan er gesleuteld worden aan dansmoves op muziek van DJ Sousi met klanken van onder andere Bizzey, Boef en Kraantje Pappie. Bij de Klanken Kweekvijver kan jij je eigen band samenstellen en zelf je favoriete muziek spelen, vandaag ben jij de popartiest!

Unicornprinsessen

De prinsessen toveren – naast een glimlach – gezichtsglitters op kindersnoetjes. Deze gekke unicornprinsessen, mooie elfjes, vrolijke zeemeerminnen en lieve engeltjes nemen iedereen mee in hun kleurenrijk. Samen dansen en zingen en een magische foto maken: je kijkt je ogen uit!

Fotobooth & schinken

Een gegarandeerd succes is de hippe fototruck. Gekke bekken trekken met vriendjes of vriendinnetjes of op een kleurrijke foto samen met ouders; dat kan in het fotohokje! De foto’s worden direct afgedrukt en kunnen meteen gratis meegenomen worden. Een superleuke herinnering voor later. Of laat je een fantastische glittertattoo plaatsen of je toetje schminken. Voor de allerkleinste onder ons is er natuurlijke ook een leuke ballonnenclown.

Een natje en een droogje

Moe van al het spelen, zingen, springen en dansen? Geniet dan van de heerlijke multiculturele hapjes of van een overheerlijk kopje Marokkaanse thee of gezonde smoothie. Te warm gekregen van alle inspanningen? Dan zorgt het Bubble Park schuimbad zeker voor de nodige afkoeling.

Kortom, dit is een middag die je niet wil missen! Blije kindergezichtjes gegarandeerd. Kom op 30 juni naar de Markt en maak de hele middag heel veel plezier! Plof neer in een van de kleurige rugzakken en laat je verrassen!

Vergelijkbare berichten